AUTO SERVIS "TOMIN"

Rent a car

   
 

Prva i jedina rent- a- car agencija u gradu, u sklopu Autoservisa Tomin Vam nudi veliki izbor automobila po veoma povoljnim cenama.
Mozete rentirati automobile, sa negranicenom kilometrazom i potpunim osiguranjem (Teritorija Republike Srbije i sire). Nasa rent- a- car vozila mogu biti distribuirana na bilo koju lokaciju u krugu do 50 kilometara.
Naravno, uvek smo tu da saslusamo Vase zahteve i pronademo pravo resenje.Nas vozni park

U Auto servis "Tomin" rent a car mozete rentirati automobile, sa neogranicenom kilometrazom i potpunim osiguranjem (Beograd, Srbija i sire). Nasa renta car vozila mogu biti distribuirana na bilo koju lokaciju u krugu do 50 kilometara.
Ako imate, bilo kakve zahteve koji se ticu rentacar-a, mi cemo ih razmotriti i nadamo se izaci Vam u susret.

Uslovi i pravila rentiranja vozila:
 1. Vozac rent- a- car vozila mora biti star najmanje 21.godinu i posedovati vazecu vozacku dozvolu najmanje 2 godine.
 2. Najkraci period na koji se moze iznajmiti vozilo jeste 1 dan (24h).
 3. Porez na dodatu vrednost (PDV) nije uracunat u cenu. On iznosi 18% i vazi samo za pravna lica.
 4. Depozit je potreban i nalazi se u cenovniku. Placanje se moze obaviti i kreditnim karticama i to Masters, Dina, Diners, Visa.
 5. Kilometraza: Ukoliko je rent- a- car najam duzi od 10 dana, kilometraza je neogranicena. Ukoliko je rent- a- car najam do 10 dana, kilometraza je ogranicena na 150km po danu.
 6. Ukoliko zakupac vrati vozilo sa manjom kolicinom goriva nego sto je bilo pri preuzimanju vozila, duzan je da gorivo nadohnadi po vazecim cenama.
 7. Saobracajne kazne placa zakupac.
 8. Osiguranje u slucaju odstete (Casko): ne oslobada zakupca odgovornosti u  slucaju krsenja saobracajnih propisa ili neprijavljivanja stete policiji. Steta na gumama i donjem trapu nije pokrivena osiguranjem i zakupac je duzan da isplati 100% stetu.
 9. Nocna isporuka/ prijem vozila od 20- 08h naplacuje se 20e. Isporuka/ prijem vozila nedeljom se takode naplacuje 20e.
 10. Zakupac je duzan da vodi racuna o rent- a- car vozilu i da o svakom mogucem problemu ili kvaru obavesti agenciju. Nije dozvoljeno trkanje, slepanje drugih vozila, voznja van puta, pozamljivanje vozila drugim licima i prepravke na vozilu. Zakupac je duzan da plati i troskove pranja vozila ukoliko isto vrati u prljavom stanju.
 11. Pored rent a car-a mozete koristiti i nase TAXI usluge
Desing by Conco